RANtaasi sopivat kelluvat kaija-laiturit Espoosta

Ota yhteyttä

Kiinnity kaijaan – se kannattaa

Ota yhteyttä

Toteuta omannäköisesi laituri

Ota yhteyttä

Holsa Oy rakentaa, toimittaa ja tarvittaessa asentaa kaikenkokoiset laiturit koteihin, mökeille tai yritysten kohteisiin. Kauttamme saat kaikenkokoiset kelluvat laiturit, pienistä uimalaitureista aina järeisiin betoniratkaisuihin saakka. 

Laitureiden asennuksissa pyrimme hyödyntämään paikallisia "lauttureita", jotka voivat tarpeen tullen huolehtia myös laiturin ylläpidosta, paikallistuntemuksensa ansiosta. Laituriasioissa palvelemme etelä- ja länsirannikolla sekä Järvi-Suomessa. Ota yhteyttä kokeneeseen laitureiden rakentajaan ja pyydä tarjous kestävästä Kaija-Laiturista!

Merilokki 8

Merilokki 8 on järeä betoniponttooni, johon on helppo luottaa kaikkina vuodenaikoina. Se muuntuu moneksi ja täyttää lähes kaikki tarpeet, mitä laituriltasi odotat. Betonikantisena se on mahdollista ottaa käyttöön heti asennuksen jälkeen. Haluamasi kansiston voit suunnitella ja rakentaa tarpeitasi vastaavaksi itse, tilata meiltä tai teettää tutulla timpurillasi.


Merilokkiin voi integroida valmistuksen yhteydessä tekniikkaa, joka lisää rantasi turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä. Kysy Kaija-konsultilta lisäominaisuuksista tai ehdota oma ideasi.


Betoniponttooneissa käytetään seuraavia materiaaleja:
Betoni: K45 – kestää suolan ja sään
Raudoitteet: kuumasinkittyjä
Kelluke: EPS 120
Kansistot: betoni, painekyllästetty puu tai valintasi mukaan
Ponttonin mitat:
Pituus 7,9 m
Leveys 2,6 m
Korkeus 0,9 m
Paino n. 9 tn.
Kansikorkeus vedestä betonikannella n. 0,4 m


Hinta: betonikannella 7400 € sis. alv. 24 %

Merilokki 6

Merilokki 6 on jykevä ja kantava ponttooni huvilarantaasi, joka toimittaa laiturin tehtävää vaativissakin oloissa niin merellä kuin järvellä. 

 

Merilokki 8:n tapaan se toimii betonikantisena tai rakennat siihen haluamasi kansiston puusta. Soveltuu rakenteensa ansiota matalampiin rantoihin kuin Merilokki 8. 


Suosittu huvilarantojen yleislaituri, johon on helppo kiinnittyä isommallakin veneellä.
Ponttoonin mitat:
Pituus: 6,0 m
Leveys: 2,8 m
Korkeus: 0,7 m
Paino n. 5 tn.
Kansikorkeus vedestä betonikannella n. 0,3 m


Hinta: 5100 € sis. alv. 24 %

Naurulokki

Naurulokki on vahvoista PE-muoviputkiponttoneista ja puukansistosta rakentuva laituri. Rakennamme Naurulokit mittatilaustyönä rantasi ja käyttötarpeesi huomioiden. Ne soveltuvat hyvin mataliin rantoihin ja on mahdollista ottaa talveksi maihin.


Hinta: pyydä tarjous.

Ankkurointipaketti

Laiturien ankkurointi katsotaan aina tapauskohtaisesti ja siinä otetaan huomioon laiturin rakenne, rannan olosuhteet, laiturin käyttötarkoitus, vuodenaikojen tuomat haasteet sekä muut asiaan vaikuttavat tekijät.


Hyväkään ankkurointi ei takaa, että laituri pysyy paikoillaan ja kestää kaikki luonnon voimat ja ilmiöt. Laituri hankinnan yhteydessä on hyvä kartoittaa ja kysellä alueelle tyypillisiä tuulen, jään ja vedenpinnan vaihteluiden vaikutuksia rantoihin.


Perus ankkurointipaketti Merilokeille:
- 1600 kg betonipaino 2 kpl
- 20 mm kuumasinkitty ketju 30 m
- 16 mm kuumasinkitty ketju 15 m
- 16 mm sakkeli 4 kpl
- 20 mm sakkeli 2 kpl

Hinta: 2200 € sis. alv. 24 %

Kuljetus ja asennus

Ponttoonit kuljetetaan toivomaasi rantaan tai lähimpään venesatamaan, jossa laituri lasketaan veteen. Laiturin siirto venesatamasta asennuspaikalle voidaan toteuttaa omatoimisesti tai käyttää paikallisia lauttureita, joilta saa monesti asiantuntevaa asennuspalvelua. Voit myös tilata meiltä laiturin valmiiksi asennettuna. Halutessasi voit asentaa laiturin itse hyödyntäen Kaija-konsultin neuvoja.

Hinta: Lasketaan tapauskohtaisesti.